Arabic Chinese(Simplified) Chinese(Traditional) English French German Japanese Malay Spanish Polish Portuguese(Brazil) Portuguese(Portugal)

Декларация за поверителност

В сила от: 06 юни, 2018 г.

За нас поверителността на личните данни на потребителите на това приложение е един от най-важните и сериозни приоритети. Вашата неприкосновеност като потребител на нашето приложение е важна и за вас, и за нас. Правим всичко възможно, за да защитаваме информацията в това приложение.

За да защитим вашите данни следваме различни принципи, съгласно световно утвърдени практики за защита на данни и поверителност на клиентите. Тази „Политика за поверителност“ е съставена с цел по-добра услуга за клиентите, които държат на правилното използване на идентифицираща ги или корпоративна информация, която се използва поотделно или заедно с друга информация. Моля прочетете внимателно нашата Политика за поверителност, за да разберете как събираме, използваме, защитаваме и обработваме ваша информация с оглед на услугите („Услуги“), които това приложение предоставя.

Тази Политика за поверителност е последно актуализирана на 06 юни, 2018 г. Ако бъде променена, новата ѝ версия ще включва нова дата и ще бъде публикувана на тази страница. При промени в Политиката за поверителност, засягащи правата и задълженията на потребителя, ще уведомим издателя на това приложение, или ще ви съобщим чрез известие от вашето приложение.

Като използвате и/или продължите да използвате Услугите след публикуване на промяна в Политиката за поверителност, се съгласявате с нея и приемате всички промени в нея.


Следваме общоприети стандарти за защита на предоставени ни лични данни както при пренос, така и след получаването им. Молим да имате предвид, че никоя услуга не е напълно защитена. За повече информация за нашите защитни практики, молим да се свържете с компанията, която ви е осигурила това приложение или нашия Отдел за обслужване на клиенти.


За да можете да свалите и да влезете в приложението, ще трябва да си направите профил и да се регистрирате. Ще трябва да създадете профил и да предоставите следната информация: ID на профила (определен от компанията осигурила това приложение), собствено и фамилно имена, имейл адрес и парола, която вие решите (наричани общо „Информация за краен потребител“).

Ние никога не предоставяме, споделяме или продаваме Информация за краен потребител на трети лица или организации, с изключение на определеното в тази Политика за поверителност. Можем да използваме Информация за краен потребител за следните цели:


Когато свалите това приложение, може да бъде поискано от вас да осигурите достъп до следното:

  1. Идентичност
  2. Календар
  3. Снимки/Медия/Файлове
  4. Микрофон
  5. WiFi връзка
  6. Идентификационен код на устройството
Моля имайте предвид, че:


С цел анализ, нашата платформа може да получи достъп до информация за устройството като например вид, версия, операционна система, вид и версия на браузър (ако има), и информация относно начина, по който използвате Услугите. Вие се съгласявате, че ние можем да анализираме начина, по който използвате Услугите. Това може да включва съдействие при разрешаване на проблеми, причинени от устройството ви, анализ на начина, по който използвате приложението, съдържанието, което виждате, времето, през което гледате съдържание, използването на различните функционалности на приложението. И други. Можем да получаваме информация и от трети страни, включително Google Analytics, и да я съчетаваме с информация, която ние получаваме. След това можем да споделяме резултати от този анализ в сборен вид чрез който идентифицирането ви е невъзможно. Съгласявате се да искаме от вас обратна връзка и да споделяме тази информация в сборен вид чрез който идентифицирането ви е невъзможно.


Можете да ни изпращате въпроси и коментари относно тази Политика за поверителност. Изпратете имейл на адрес CustomerCare@APPriseMobile.com.